субота, 27 жовтня 2012 07:52

На "регіональному" мітингу в Донецьку агітували навіть маленькі діти
15

Фото: Фото: Т. Заровна

Увечері 26 жовтня в Донецьку відбувся масовий мітинг на підтримку Партії регіонів. На ньому були присутні не менше 3 тисяч чоловік.

На центральну площу місцеві учасники сходилися колонами. Жителів районних міст Донецької області доставляли автобусами.

Перед початком заходу усім бажаючим роздавали парасольки, кепки, брелоки, ліхтарики, повітряні кулі, аудіо-диски "Слухаємо і співаємо на рідній мові", та інші подарунки з символікою Партії регіонів.

На мітингу-концерті, який мав назву "Від стабільності до добробуту!", вражала уяву велика кількість дітей в агітаційному вбранні.

Присутніх розважали народні колективи, що виконували "Калинку-малинку" і циганські танці. Виступили артисти Донецької філармонії та молодіжні поп-групи. Виконавці з груп "А.Р.М.І.Я." та "ДіОфільми" найбільш активно закликали підтримати владу на виборах. "ДіОфільми" присвятили ПР спеціальну пісню "Регіони є частиною всесвіту" (переробка композиції "Іванушек").

Частина учасників представляли собою живі банери - ці люди були одягнені в куртки з рекламою кандидатів мажоритарників від ПР. Наприклад: "Тетяна Бахтєєва - добра, чесна, відкрита".

В ході заходу відбувся телеміст між Києвом, Донецьком, Одесою, Сімферополем, Харковом, Кіровоградом, Ужгородом, Дніпропетровському, Запоріжжя і Луганськом.

Щоб зігрітися в холодну погоду, деякі учасники мітингу випивали алкогольні напої та танцювали.

Одночасно на цій же площі активісти організації "Відсіч" провели свою контр-акцію: вони роздавали учасникам мітингу і перехожим листівки "Чому не можна голосувати за ПР".

 

Зараз ви читаєте новину «На "регіональному" мітингу в Донецьку агітували навіть маленькі діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути