пʼятниця, 26 жовтня 2012 20:09

Яворівський закликав 28 жовтня "відігнати свиней"

Яворівський закликав 28 жовтня "відігнати свиней"
Володимир Яворівський Фото: telekritika.ua

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав українців йти на вибори з мобільними телефонами та фіксувати всі порушення. Про це він сказав, виступаючи на Софіївській площі, де Об'єднана опозиція зараз проводить мітинг, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми повинні побороти Януковича та усунути негативні наслідки правління його команди. Формула проста: "Батьківщина" плюс "Свобода" повинні мати більшість у парламенті. Фотографуйте усе, що ви будете бачити на дільницях. Це ми потім використаємо у судових позовах та покажемо світовій спільноті, яка уважно спостерігає за демократичністю наших виборів", - сказав він.

Тягнибок наголосив, що лише пліч-о-пліч можна подолати злочинний режим.

"Якщо у вас, брати та сестри, рука не здригнеться проголосувати на користь "Свободи", "Батьківщини" та єдиних узгоджених кандидатів, то завтра наша рука також не здригнеться змінити все на користь українців", - зазначив він.

Під час мітингу також виступили узгоджені кандидати-мажоритарники Києва від "Свободи" та "Батьківщини".

"Один відомий письменник сказав: "Не вчіть яблуню родить яблука. Треба просто відігнати від неї свиней", - сказав у своєму виступі Володимир Яворівський. - Післязавтра ми повинні відігнати тих свиней. Один швейцарський міністр сказав, що Юлія Тимошенко вийде із тюрми і, не заходячи додому, поїде на телебачення і розпочне свою виборчу кампанію. Цю кампанію вона, звичайно, виграє", - сказав він.

Після промов лідерів Об'єднаної опозиції та "Свободи" на сцені розпочали свої виступи українські гурти. Першим виступив гурт "С.к.а.й".

Зараз ви читаєте новину «Яворівський закликав 28 жовтня "відігнати свиней"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути