неділя, 31 жовтня 2010 20:10

На Прикарпатті нардеп не зміг проголосувати

На Прикарпатті нардеп не зміг проголосувати

Народний депутат України попередніх скликань, а нині кандидат у депутати до Івано-Франківської обласної ради по Калуському одномандатному мажоритарному округу № 51 Євген Гірник не зміг проголосувати.

Його не виявилося у списках виборців. Зазначимо, що дружині Євгена Гірника проголосувати все ж вдалося.

За словами Гірника, він, член політичної партії "Наша Україна", голова Центральної контрольно-ревізійної комісії партії, заздалегідь звертався до дільничної виборчої комісії № 3 міста Калуша, де мав би проголосувати, з проханням включити його, згідно з реєстрацією у паспорті, у списки виборців.

Його запевнили, що готують додатковий список виборців, у який його включать. Однак, прийшовши сьогодні на дільницю, Гірник не знайшов себе у списку виборців. Це змусило його звернутися до суду

"Я подав до суду скаргу, І отримав від суду письмову ухвалу, якою мені відмовлено у волевиявленні. Я обурений. Так само обурені десятки інших громадян Калуша, які також не знайшли себе у списках виборців і яким суд відмовив у розгляді скарг", – зазначив Гірник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті нардеп не зміг проголосувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути