неділя, 31 жовтня 2010 19:58

В Черкаській області кандидату в мери видали недійсний бюлетень

В Черкаській області кандидату в мери видали недійсний бюлетень

На Черкащині кандидату в мери видали недійсний бюлетень

Під час голосування на одній із виборчих дільниць міста Тального Черкаської області кандидату на посаду міського голови Тетяні Карачун видали бюлетені без підпису члена виборчої дільниці.

Це порушення було зафіксовано відповідним актом.

"Проголосувати я прийшла близько 12 години. Звернула увагу, що на жодному з бюлетенів, які мені видали, не було підпису члена виборчої дільниці. Зразу повідомила про це голову дільничної комісії. Мені пояснили, що це випадкове недопрацювання членів виборчої комісії. Мовляв, скільки їм не наказували, а вони все ж допустили неуважність", - розповіла кандидат у мери, колишня начальник ДПІ в Тальнівському районі.

Факт порушення виборчого законодавства було засвідчено актом про правопорушення. Тетяна Карачун розповіла, що подібне трапилося й на іншій виборчій дільниці міста Тального.

"Зазвичай виборці не звертають уваги на наявність у бюлетенях підпису члена виборчої комісії. Після розголошення подібного правопорушення стали добре придивлятись", - зауважила Тетяна Карачун.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Черкаській області кандидату в мери видали недійсний бюлетень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути