вівторок, 26 травня 2009 11:53

На святкування 300-річчя Полтавської битви може приїхати Путін

На святкування 300-річчя Полтавської битви може приїхати Путін
Надзвичайний і Повноважний Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін високо оцінив рівень підготовки до святкування 300-річчя Полтавської битви.

Про це він заявив журналістам, відвідуючи Полтаву. Після ознайомлення з ходом робіт на історичних об"єктах, присвячених подіям Полтавської битви, посол зазначив: "Тут виконані колосальні роботи. І те що було, і те що ми сьогодні побачили, думаю це колосальні роботи. Треба сказати величезне спасибі країні, тим, хто брав участь у цьому. Ми готові також допомогти".

Відвідуючи Полтаву у супроводі керівників міста і області, посол побував на могилі російських воїнів біля музею Івана Павловського, оглянув арку примирення, де завершуються будівельні роботи, і оглянув відновлений Редут.

При цьому він зазначив, що не знає, хто з російських офіційних осіб приїде на ювілей Полтавської битви. "Як будете запрошувати, так і приїдемо. Я думаю, тут варто відштовхнутися від того, що це питання обговорювалося на зустрічі президентів наших країн. Це ще за Володимира Путіна. Це було їхнє рішення, щоб взяти участь у підготовці і святкуванні 300-річного ювілею. Тому в рамках тих вказівок і діятимемо", - сказав посол.

Нагадаємо, 27 червня 2009 року в Полтаві відзначатиметься 300-річчя Полтавської битви, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На святкування 300-річчя Полтавської битви може приїхати Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути