середа, 13 квітня 2011 14:10

На поховання адвоката Кучми прийшла дочка екс-президента з чоловіком

Сьогодні, 13 квітня, на Південному кладовищі, що під Києвом, поховали Михайла Кісілевича - адвоката колишнього президента Леоніда Кучми.

За словами Елеонори Кісілевич, дружини померлого, вона не знала, що чоловік був адвокатом екс-голови держави.

"Михайло приїхав з дачі веселий, спокійний. Попросив, щоб я його підстригла. Пішов викупався. Потім чую - упала чашка... і хрип. Забігаю, а він вже лежить бездиханний. Викликала "швидку". Робила йому непрямий масаж серця і штучне дихання, але "швидка" приїхала і сказала: "Не чіпайте його, він вже мертвий". Те, що він вів справу Леоніда Кучми, я навіть не знала. Він мені ніколи про свої справи не розказував, щоб я не турбувалася. Але я здогадувалася. Бачу: по телевізору промелькнув хтось схожий на Михайла. Розповіла йому все, а він тільки посміявся", - розповіла вона.

У Кисилевича залишилось двоє дітей: 32-річна донька і 29-річний син. Має народитися онук.

На відспівуванні, що проходило у Храмі на честь Пресвятої Богородиці, були присутніми донька Кучми Олена Пінчук та її чоловік Віктор Пінчук. Вони тримались за руки.

"З Михайлом Кісілевичем знайомі вже шість років. Він був дуже відповідальною, чесною, уважною людиною і спеціалістом своє справи. Нам його порадили як одного з кращих", - сказала дочка колишнього президента.

Кісілевич народився 1949 року на Вінничині. Закінчив юридичний факультет Київського національного університету. Працював у Прокуратурі київської області. З 1991 був начальником відділу кадрів Апарату президента. До дня смерті працював у юридичній фірмі. Помер 10 квітня.

Зараз ви читаєте новину «На поховання адвоката Кучми прийшла дочка екс-президента з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути