середа, 31 жовтня 2012 19:20

На ОВК № 211 "бютівці" хочуть дати відсіч "підрахуям" від Лисова

На ОВК № 211 "бютівці" хочуть дати відсіч "підрахуям" від Лисова
Юрій Одарченко Фото: dni.com.ua

У Київському штабі ОО "Батьківщина" вже знають, яким буде рішення Окружного адміністративного суду за позовом кандидата у народні депутати по Голосіївському виборчому округу №211 Ігоря Лисова до ОВК цього округу щодо перерахунку результатів голосування на 28 виборчих дільницях.

"Швидше за все суд винесе скандальне рішення про перерахунок результатів голосування. Ми можемо про це говорити, тому що переконані у спільній, незаконній грі суду на користь кандидата від влади" - заявив керівник штабу Юрій Одарченко, якого цитує прес-центр Київського регіонального штабу Об'єднаної опозиції.

З його слів, у ході засідання, уповноважена особа Лисова заявляла про свої вимоги, а представник Окружної виборчої комісії, заступник голови комісії Володимир Гриценко, який мав відстоювати законні рішення членів своєї ж комісії, визнавав та підтверджував всі обставини позивача. До того ж, суд відмовив представникам "Батьківщини" бути третьою стороною у справі: захищати опрацьовані результати з 28-ми дільниць Голосіївського округу "за обставинами" виявилося просто нікому.

На даний момент, суд видалився до нарадчої кімнати, зазначивши що рішення суду буде протягом 2-х годин. Якщо адмінсуд визнає доречним, це рішення набере чинності одразу після його проголошення. Хоча опозиція готує апеляцію по цій справі.

"Ми вже знаємо, що молодики бандитської зовнішності з усього Києва прямують до ОВК №211. Отримавши рішення суду, Лисов поведе своїх бійців на тих членів дільничих комісій, які перебувають у залі окружної комісії зі своєю документацією, на представників опозиції, врешті-решт на всіх тих людей, які висловилися у день голосування проти цих бандитів", - повідомив Одарченко.

До ОВК №211 вирушили народні депутати та представники штабу, які налаштовані дати відсіч "підрахуям" від Лисова.

"Нам необхідна підтримка", - звертається до громадськості Одарченко.

Зараз ви читаєте новину «На ОВК № 211 "бютівці" хочуть дати відсіч "підрахуям" від Лисова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути