четвер, 01 листопада 2012 23:40

На округах у Києві не проходить жоден кандидат від "Регіонів" і Черновецького

На округах у Києві не проходить жоден кандидат від "Регіонів" і Черновецького
Кияни не підтримали на виборах жодного кандидата з команди екс-мера Черновецького. Фото: ukrtribune.com

На мажоритарних округах у столиці жоден кандидат від партії влади не здобув перемоги, а також ніхто не пройшов до парламенту з команди екс-мера Києва Леоніда Черновецького, що є дуже показово.

Про це сказав на прес-конференції заcтупник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Жодна людина з молодої команди Черновецького не виграла, що дуже позитивно, – говорить він. – Якщо хтось має уявлення, що робилося на Печерську й в окрузі Довгого... Що Шлапак, що Довгий розпочали виборчу кампанію ще рік тому. І коли у Довгого виграє людина, яка почала кампанію півтора місяці тому, а Шлапак навіть другого місця не посідає, то це багато про що говорить у нинішній ситуації".

Політолог нагадав, що Партія регіонів умудрилася посісти четверте місце в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На цих виборах використовується нова технологія під назвою "каскад" – Голобуцький

"Якщо так проаналізувати, то практично жоден кандидат від "Регіонів" у столиці не виграв. І всі ті можливі кандидати, які будуть не від "Батьківщини", "УДАРу" чи "Свободи", формально не мають нічого спільного з Партією регіонів. Навіть якщо буде Пилипишин, то це людина, яка від партії влади більше залежить, ніж належить їй", – наголосив Голобуцький.

Він також сподівається, що весь цей процес у Києві та Київській області, який влада називає демократичним і прозорим, таким і залишиться.

"І що ті моніторингові структури, які зараз займаються дослідженням виборів, не робитимуть висновків про весь наш виборчий процес, виходячи саме з тих дільниць, тих округів, де зараз досі відбувається підрахунок. Тим більше, що для влади, яка зараз уже має більшість, це не настільки принципово, щоб репутаційно втрачати", – зазначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «На округах у Києві не проходить жоден кандидат від "Регіонів" і Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути