четвер, 23 грудня 2010 08:46

На нові автомобілі для депутатів викинуть ще 4 мільйони

На нові автомобілі для депутатів викинуть ще 4 мільйони

Автобаза Управління справами апарату Верховної Ради купила у компанії Саміт Моторз Україна (Київ) 17 легкових автомобілів Toyota Camry за 3,939 млн гривень.

Про це йдеться в оголошенні автобази про результати торгів.

Договір підписано 21 грудня. Автомобілі мають доставити до кінця 2010 року. Вартість 1 автомобіля – 231,710 тис. гривень.

У свою чергу, Кабінет міністрів виділив Міністерству внутрішніх справ 15 585,6 тис. гривень зі стабілізаційного фонду державного бюджету на придбання спеціальної техніки, обладнання та транспортних засобів спеціального призначення для потреб органів внутрішніх справ і внутрішніх військ МВС.

Кошти виділені на безповоротній основі для придбання легкових автомобілів спеціального призначення для потреб органів внутрішніх справ і внутрішніх військ МВС, патронів до 9 мм пістолета Макарова, засобів спецпризначення для внутрішніх військ МВС, спеціалізованих автомобільних кузовів для перевезення під час конвоювання арештованих підрозділами МВС, а також на придбання гумотехнічних виробів для автомобільної техніки підрозділів МВС.

Hещодавно Автобаза ДУС закупила в ЗАТ Прага Авто 40 легкових автомобілів. Держуправління закупило 20 автомобілів класу В і 20 машин класу Д. Суми двох договорів становлять, відповідно, 3,496 млн грн і 4,518 млн грн. До цього президентська автобаза купила три машини Toyota Sequoia в комплектації швидка допомога по 130 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДП Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації взяв в лізинг у компанії Євро Лізинг автомобіль Lexus RX450h High Luxury за 676 897, 63 гривень.

Пізніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що гендиректор ДП Дніпростандартметрологія Олександр Турчин звільнений, оскільки порушив заборону уряду і придбав за позабюджетні кошти дорогий автомобіль Lexus.

Народний депутат Геннадій Москаль (НУ-НС) обурився з приводу того, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за ціною близько 1 млн. грн. За інформацією парламентарія, цим автомобілем користується міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «На нові автомобілі для депутатів викинуть ще 4 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути