субота, 08 лютого 2014 13:15

На Майдані працюють бригади російської ФСБ — Стецьків

На Майдані працюють бригади російської ФСБ — Стецьків
фото: pravdaurfo.ru

Ситуація в армії зараз дуже непроста. Є багато прихованих прихильників опозиції. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат Тарас Стецьків.

"Поки що вони зв'язані наказом. До тих пір, поки не буде лідера спротиву. Ним може стати Віталій Кличко. Для цього повинен прийняти рішення. Покійний В'ячеслав Чорновіл у подібній ситуації виходив і казав, що бере все на себе. І він став лідером. Якщо Кличко — лідер, повинен зробити так само. Якщо в тих, хто хоче ставати лідерами, переважає страх, повинні піти і звільнити місце для інших. Майдан дуже швидко поставить грубе питання: або нами керуйте, або забирайтесь. Є небезпека, що Майдан радикалізується. Може дійти і до збройного протистояння", - наголосив політик.

За його словами, влада використовуватиме кілька "козирів" проти опозиції.

"Перший — можливість розділити опозицію. Другий — влада сподівається, що Майдан змерзне і розійдеться. Янукович хоче спертися й на Путіна. Але той почне активно втручатися в українські справи тільки після Олімпіади в Сочі, яка триватиме до 23 лютого. Вже зараз на Майдані працюють бригади російської ФСБ. Припускаю, що викрадення й катування людей — їхніх рук справа. Так діяли на Кавказі. Росія може втрутитись певними терористичними актами. Або далі роздмухувати протистояння між сходом країни і заходом. Їй вигідне криваве загострення, бо тоді матиме змогу поставити на міжнародному рівні питання про введення миротворчого контингенту", - зауважив Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані працюють бригади російської ФСБ — Стецьків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути