четвер, 04 квітня 2013 16:19

Спецтема: Демарш провладної більшості

"На хр*на вони нам уже нужні. Пішли - хай ідуть" - Москаль про засідання "регіоналів"

"На хр*на вони нам уже нужні. Пішли - хай ідуть" - Москаль про засідання "регіоналів"
За словами Москаля, парламентська більшість зараз перебуває у стані шизофренії. Фото: ipress.ua

Партія регіонів хворіє на шизофренію, тому втікає сама від себе. Так бездарно вона виконує команду президента Віктора Януковича.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"Як казали колись під час Другої світової війни: "Если враг бежит - побєда". Вони втекли від питання виборів київського міського голови. Нема кандидата у них - тому немає і виборів. Це не є проблема жителів Києва. Це - проблема Партії регіонів. Якби втекла опозиція, але ж вони втекли. Вони ж сьогодні називають себе господаря всієї України. Президент - їхній, уряд - їхній, парламент - їхній, спікер - їхній. Чого ж ви втекли? Коли у регламенті чітко написано, що засідання Верховної Ради відбувається у місті Київ, на вулиці Грушевського, 5. А поза межами може проводитися, коли в країні військовий надзвичайний стан, коли Київ окупований, навіть не знаю ким. Не знаю, хто б міг на нас напасти, навряд чи є така країна, якій сьогоднішня наша влада буде потрібна", - сказав він.

На запитання, як вийти з цієї ситуації, Москаль відповів: "Нехай вони виходять. На хр*на вони вже нужні. Пішли - та й ідіть. Вони втекли. То ж нехай тепер і думають. Бо скоро зберуться люди і виженуть їх із цього місця. Вони підуть у третє. Виженуть і з третього".

Москаль наголосив, що парламент роздвоївся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведення "регіоналами" засідання поза межами Ради — кримінальний злочин - Палій

"Відповідно до психіатрії - роздвоєння є ознакою шизофренії. Роздвоєння особистості і парламенту - ознака шизофренії. Частина парламенту, яка втекла від самого себе, боїться своєї тіні, їй здається, що її хтось переслідує. Вона постійно від чогось втікає. Більшість перебуває у стані шизофренії. Це дуже важка хвороба, невиліковна. Психіатрія не знає випадків видужання", - сказав він.

Москаль також додав, що відповідно до Конституційного Суду, всі засідання, які відбуваються не в межах парламенту - незаконні.

"Та й більшості у них немає. Адже велика частина депутатів їхніх не ходять. Те, що вони розповідають і на око міряють, скільки там депутатів, це - все неправда. Сьогодні порахували, що на їхніх цих зборах було близько 180 депутатів. Вони і так постійно голосують ледь-ледь. Не мають більшості", - сказав він.

Опозиціонер запевнив, що Партія регіонів змушена була провести хоч якесь засідання, адже вчора були "розгони Рибака і вождів партії".

"Президент дав команду, щоб завтра парламент запрацював. От вони і виконують його рішення сухо, бездарно. Цим вони скомпрометували не лише себе, а й президента України. Непрацюючий парламент не додає авторитету президенту", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"На хр*на вони нам уже нужні. Пішли - хай ідуть" - Москаль про засідання "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути