Ексклюзиви
субота, 18 січня 2014 18:27

На Донбасі з'явився ще один Євромайдан
7

Сьогодні, 18 січня, в місті Горлівка Донецької області відбувся місцевий Євромайдан. Про це повідомляє Gorlovka.ua.

Мітинг пройшов на площі перед будівлею міської ради вперше і був ініційований опозиційними силами. Паралельно з "євромайданівцями" прийшла група чоловіків з червоними пов'язками на обличчях, яка намагалася протистояти, за їх словами, проявам фашизму в місті.

Порушення громадського порядку правоохоронці не зафіксували.

На Євромайдані зібралися близько 60 осіб, в основному активісти опозиційних партій - Європейської партії України, "Свободи", "Батьківщини", УДАРу. Перед присутніми виступали депутати міської ради, керівники політсил і представники донецького Євромайдану.

Депутат міської ради Володимир Рибак зачитав резолюції горлівського Віче про створення опозиційної міжпартійної групи у складі міської ради. Один з пунктів резолюції говорить: "Зобов'язати членів опозиційної міжпартійної групи контролювати діяльність міського голови та виконкому і припиняти спроби ухвалення антинародних, відверто злочинних рішень на сесіях міськради.

Також буде створена робоча група у складі членів опозиційних партій та громадських організацій по створенню громадської організації "Майдан".

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі з'явився ще один Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути