Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 20:24

На 223 окрузі знову сутички, засідання комісії ОВК тривало лише 10 хв.

Окружна виборча комісія 223 округу врешті розпочала свою роботу, однак через 10 хвилин після початку виникла сутичка.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

О 19.45 у залі засідань почали заслуховувати протоколи дільничних комісій. Однак, за відсутністю кворуму, рішення за протоколами спочатку не приймалися. Згодом до засідання долучилися голова та заступник комісії. Після заслуховування протоколу по другій дільниці, комісія вирішила відправити цю дільницю на перерахунок голосів. Це обурило представників ВО "Свобода". Вони назвали це навмисним затягуванням процесу.

Автор: Фото: УП
 

Після цього "свободівці" заблокували один із виходів із зали засідань і не випускали членів комісії. Також вони намагалися блокувати двері ззовні в коридорі. Однак їм завадили працівники міліції. Біля дверей на виході з зали засідань чатують п'ять міліціонерів, які нікого не пускають у приміщення.

Наразі між членами ОВК та "свободівцями" тривають суперечки. Засідання призупинено. Члени комісії вимагають усім присутнім перезареєструватися.

Автор: Фото: УП
 

Нагадаємо, що засідання не розпочиналося з 10 години ранку. Члени ОВК пояснювали це перевіркою попередніх протоколів, які вже було прийнято. На 223 окрузі змагаються "свободівець" Юрій Левченко і самовисуванець Віктор Пилипишин.

Зараз ви читаєте новину «На 223 окрузі знову сутички, засідання комісії ОВК тривало лише 10 хв.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути