четвер, 01 листопада 2012 14:03

"Ти казала у п'ятницю підем разом на дільницю" - на ОВК 223 уже співають

"Ти казала у п'ятницю підем разом на дільницю" - на ОВК 223 уже співають
На скандальній київської ОВК № 223 представники ВО "Свобода" співають повстанські пісні.

Засідання ОВК, яке було заплановане на 10:00, досі не розпочалося.

Як повідомляє кореспондент Газети, у приміщенні ОВК немає жодного члена комісії. Годину тому заступник голови ОВК Анастасія Примак пообіцяла, що через 15 хилин засідання розпочнеться, бо наразі перевіряються деякі дані.

Чекаючи на початок "свободівці" у залі почали співати "Лента за лентою", "Там, під львівським замком", "Ой, у лузі червона калина", "Ой, на горі там женці жнуть" та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставлениці Фірташа, яка перемогла в тюрмі, хочуть віддати увесь черкаський округ

"Зараз головне боротися, відстоювати свою позицію, мобілізувати людські ресурси під ОВК, бо саме, коли тут стоять люди і скандують "Слава Україні! Героям слава!", то це є тиск на членів комісії. Він повинен здійснюватися, бо там все проплачено з голоси до ніг", - повідомив довірена особа "свободівця" Юрія Левченка Святослав Крутняк.

Він також додав, що представники "Свободи" будуть писати заяву щодо зміни членів ОВК: "Юридично ми робимо все можливо, але ви розумієте, як у нас все робиться. Ті члени комісії бояться, вони сидять сині. Ця дільниця — це апофеоз з всіх фальсифікацій, взірець того, як працює наша влада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окружна виборча комісія на Черкащині не працює другий день

Тим часом, під будівлею ОВК стоять близько 100 прихильників "Свободи". "У них гроші, у них влада, у них продажні суди, але нас мільйони і в цьому, власне, запорука нашої перемоги, і ми виженемо цю владу з усіх кабінетів", - наголосив "свободівець" Андрій Мохник. Наразі там виступають музиканти і співають повстанських пісень.

На місці присутні спостерігачі місії ОБСЕ, які знімають на камеру все, що відбувається.

Нагадаємо, головна боротьба за округ точиться між "свободівецем" Юрієм Левченком та самовисуванцем Віктором Пилипишиним.

Зараз ви читаєте новину «"Ти казала у п'ятницю підем разом на дільницю" - на ОВК 223 уже співають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути