четвер, 01 листопада 2012 14:13

Ставлениці Фірташа, яка перемогла в тюрмі, хочуть віддати увесь черкаський округ

Ставлениці Фірташа, яка перемогла в тюрмі, хочуть віддати увесь черкаський округ
Валентина Жуковська перемогла на дільниці в колонії. Фото: epravda.com.ua

Суд постановив перерахувати голоси на 40 дільницях 194 виборчого округу в Черкасах, де з перевагою в 11 тисяч голосів над найближчою суперницею – ставленицею олігарха Дмитра Фірташа Валентиною Жуковською лідирує кандидат від опозиції Микола Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ОВК 194 намагалися прорватися молодики: на місце приїхали Томенко і Тадеєв

"Міліція області за підписом одного із заступників Валерія Дернового написала суду довідку, що під час транспортування бюлетенів були порушення. Хоча ні міліціонери, ні члени комісій таких порушень не помітили, – розповідає телефоном Микола Булатецький. – Зараз члени цих комісій разом із міліціонерами приїздять до окружної виборчої комісії. Всі в один голос заявляють, що ніяких порушень під час перевезення не було. Тому ніяких підстав для перерахунку не існує".

"Задумка влади полягає в тому, щоби з одного боку затягти час і продовжувати моральний тиск на членів дільничних комісій, а з іншого спробувати на дільницях, де перемагає Булатецький переписати частину голосів від одного провладного кандидата, до другої до Валентини Жуковської, за яку бореться влада, – заявив віце-спікер Верховної ради Микола Томенко: – Ми будемо захищати результати виборів в кожному окрузі, де влада намагається не пропустити законно обраних кандидатів Миколу Булатецького (194 округ, м.Черкаси) та Леоніда Даценка в (197 в Каневі). Рушійною силою перегляду і фальсифікації виборчої кампанії є обласна адміністрація та штаб Партії регіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині зник сисадмін ОВК, який блокує передачу даних до ЦВК

Микола Булатецький переміг у більшості дільниць міста. Його суперниця святкувала перемогу на дільниці ізолятора тимчасового утримання та тюрмі.

Зараз ви читаєте новину «Ставлениці Фірташа, яка перемогла в тюрмі, хочуть віддати увесь черкаський округ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути