Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2012 21:56

На ОВК 194 намагалися прорватися молодики: на місце приїхали Томенко і Тадеєв
17

Фото: Фото: Захар Колісніченко

В Черкасах біля ОВК №194 продовжують чергувати люди. Там сьогодні вдень молодики спортивної статури намагалися штурмом прорватися до ОВК, а днем раніше, майже на добу, зник системний адміністратор, що вводить дані протоколів в систему "Вибори".

До прихильників "Батьківщини" приєдналися народні депутати Микола Томенко та Леся Оробець. До людей з прапорами Партії регіонів приїхали депутати-"регіонали" Ельбрус Тадеєв та Петро Цюрко. Також до ОВК були направлені міжнародні спостерігачі. Конфліктів між прихильниками опозиції та "регіоналів" більше не було. Вони стоять поруч на сходах перед ОВК, розділені кордоном міліціянтів.

На вечір люди з прапорами ПР порозходились. О 19:30 свою роботу завершила і окружна комісія. Проте введення даних протоколів триває. Леся Оробець перебуває в кімнаті, де працює адміністратор і особисто контролює його дії. Депутати- "регіонали" Тадеєв та Цюрко поїхали в Канів, де також ситуація на ОВК неспокійна.

Прихильники "Батьківщини" та кандидата в депутати, що перемагає на окрузі, Миколи Булатецького не розходяться. Хтось приніс бутерброди та сік для мітингуючих.

Сам Булатецький розказує людям про ситуацію, що зараз склалася.

"Зараз опрацьовано 79 % протоколів. Моя перевага складає 10 тисяч голосів. Проте ми не розслабляємось. Моєю опоненткою Жуковською було подано декілька десятків позовів до судів, про те, що вибори на окрузі є недійсними. Але всі суди вони програють", - каже Микола Іванович.

Загалом під стінами та в приміщенні ОВК зараз перебувають близько 60 осіб. Організовують нічне чергування.

"Зараз наше головне завдання — дочекатися стовідсоткової обробки протоколів. Всі ми знаємо, що Микола Булатецький переміг. Тому з їхніми позовами будемо розбиратись пізніше в судах. За протоколами ДВК Жуковська перемогла лише на двох дільницях — в тюрмі та СІЗО. Через те їхні позови зараз мають невеликий сенс. Проте зараз ми мусимо встановити нічне чергування біля ДВК, адже якщо на Черкащину прислали Тадеєва та Цюрка — то це не просто так", - заявив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «На ОВК 194 намагалися прорватися молодики: на місце приїхали Томенко і Тадеєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути