Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 21:44

На 194 ОВК вимкнули електропостачання, голову комісії забрала швидка

На 194 ОВК вимкнули електропостачання, голову комісії забрала швидка
Наразі під ОВК організовують нічне чергування. Фото: Gazeta.ua

На 194 ОВК знову неспокійно - зараз у приміщенні комісії відсутнє електропостачання, голову ОВК Ольгу Козько забрала швидка.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Нині під стінами ОВК зібралося близько 100 людей. Вони тримають у руках факели й співають українських пісень, Гімн, вигукують "Слава України! - Героям Слава!".

"Було оголошено результати виборів. Усі члени комісії підписали цей документ. Голові комісії передали, що якщо вона його підпише, то це дуже погано для неї закінчиться. І їй стало зле. Чи реально, чи ні - ми не знаємо. На наше переконання, був розроблений план. Вона відмовляється підписувати, бо реально погрожують її життю. Потім дали вказівку, привезли лікаря і її забрали. З собою вона забрала ключі від сейфу та мокру печатку. У момент, коли голову ОВК виносили, вимкнулося світло, якого й досі немає. Я маю всі підстави стверджувати, що це сталося не випадково. Не один член комісії підходив до мене особисто й казав, що йому погрожують. Можливо, повториться канівська ситуація, коли тут теж замінять комісію. Або взагалі члени комісії через погрози самі понаписують заяви", - роз'яснив ситуацію Микола Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хто боїться перерахунку голосів - у того рильце в пушку" - Чечетов на ОВК №194

Наразі печатку й ключі знайшли. Вони знаходяться в ОВК.

"Тут можливо виграти вибори лише революційним шляхом", - додав Томенко.

Наразі під ОВК організовують нічне чергування.

Нагадаємо, на 194 окрузі наразі опрацьовано 100% виборчих протоколів. Із відривом у понад 12 тисяч голосів лідирує кандидат від "Батьківщини" Микола Булатецький, який випереджає ставленицю олігарха Фірташа Валентину Жуковську.

Зараз ви читаєте новину «На 194 ОВК вимкнули електропостачання, голову комісії забрала швидка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути