середа, 30 червня 2010 14:26

МЗС натякнуло німецькому експерту, що він сам винен

МЗС натякнуло німецькому експерту, що він сам винен

Міністерство закордонних справ України заявляє, що керівництво країни високо цінує внесок міжнародних недержавних організацій у становлення і розвиток української демократії, ринкової економіки та громадянського суспільства.

Про це йшла на зустрічі заступників міністра закордонних справ Руслана Демченка та Павла Клімкіна з послами та старшими дипломатами диппредставництв США, РФ, Німеччини та Польщі, що відбулася напередодні.

"Такі інститути, як Фонд" Відродження ", Фонд Фрідріха Еберта, Фонд Конрада Аденауера, Фонд Стефана Баторія, і багато інших послідовно надають істотну допомогу численними суспільно корисним ініціативам на загальноукраїнському та регіональному рівнях", - відзначають у прес-службі МЗС.

У той же час, Демченко та Клімкін звернули увагу керівників дипломатичних установ США, Росії, Німеччини та Польщі на важливість неухильного дотримання відповідними неурядовими організаціями своїх статутних завдань і законодавства України.

Нагадаємо, 26 червня керівника українського представництва німецького Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланге протягом 10 годин в аеропорту "Бориспіль" не пропускали в Україну.

Зараз ви читаєте новину «МЗС натякнуло німецькому експерту, що він сам винен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути