четвер, 29 березня 2012 09:28

МВС визнало, что найбільше депутатів-злочинців - у Партії регіонів

МВС визнало, что найбільше депутатів-злочинців - у Партії регіонів
Віталій Захарченко: У 2012 році до кримінальної відповідальності було притягнуто 30 "регіоналів". Фото: mvs.gov.ua

У 2012 році до кримінальної відповідальності було притягнуто 49 депутатів усіх рівнів та різної партійної приналежності.

Про це написав міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко у своєму блозі на "Укрінформі".

Зокрема, за його словами, це 30 депутатів від Партії регіонів, 11 - від БЮТ-"Батьківщини", 5 - від "Нашої України - Народної Самооборони", 1 – від Комуністичної партії та 2 – від ВО "Свобода".

"Серед них, зокрема, 5 депутатів міських рад, 10 депутатів райрад, 1 міський голова та 33 голови сільрад", - уточнив Захарченко.

Минулого року, зазначив він, до кримінальної відповідальності притягувалося 179 народних обранців.

"У вчиненні злочинів викриті 85 депутатів від Партії регіонів, 40 - від БЮТ, 33 - від НУНС, 10 - від Комуністичної партії України, 7 - від Блоку Литвина, 3 - від "Сильної України" та 1 - від ВО "Свобода", - написав міністр внутрішніх справ, додавши, що серед затриманих - 3 депутати від обласних рад, 9 міських голів та їх заступників, 15 депутатів міських рад, 28 депутатів райрад та 124 голови сільрад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Університет Ківалова затоварився телевізорами по 2 мільйони за штуку

Як зауважив Захарченко, у 2010 році до кримінальної відповідальності притягувалися понад 160 депутатів різних рівнів та різної партійної приналежності.

"Найбільше серед них було членів Партії регіонів та БЮТ - по 51. Членів НУНС - 37, 16 представників Блоку Литвина та 8 членів Комуністичної партії України", - деталізував глава МВС.

"Якщо аналізувати масив даних про посади виявлених правопорушників, то це - 4 депутати від обласних рад, 7 міських голів та їх заступників, 14 депутатів міських рад, 33 депутати райрад та 105 голів сільрад", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «МВС визнало, что найбільше депутатів-злочинців - у Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути