середа, 21 березня 2012 15:16

Міліція не стала покривати доньку "регіонала", через яку загинула на Закарпатті людина

Міліція не стала покривати доньку "регіонала", через яку загинула на Закарпатті людина

Учора ввечері прес-служба управління ДАІ в Закарпатській області розповсюдила прес-реліз, в якому визнала, що до дорожньо-транспортної пригоди на околиці Ужгорода, в якій загинув байкер Сергій Камольцев, має відношення джип.

"На місці дорожньо-транспортної пригоди знаходився автомобіль марки "Volkswagen Touareg". Ступінь причетності водія автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди встановлює слідство. Мотоцикл та авто поміщені на штрафмайданчик", - йшлося у прес-релізі.

Сьогодні зранку в обласну прокуратуру скликали журналістів.

"Порушено кримінальну справу за фактом ДТП за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – "порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело смерть", - повідомив начальник відділу прокуратури Закарпатської області Іван Косей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті через доньку "регіонала" розбився байкер?

Також він додав, що розслідування цієї справи взято на контроль прокуратури.

"Завтра на Закарпаття мають приїхати представники "Мотохелпу" - організації, яка надає юридичну підтримку по справах ДТП, в які потрапляють байкери, - розповів близький товариш загиблого Сергія Камольцева Євген. – Кримінальну справу порушили, але насправді все ще дуже мутно. Родичі жінки, яка була за кермом джипу, вже зверталися до батьків Сергія. Пропонували фінансову підтримку на похоронах. Однак, мама Сергія відмовилася".

Нагадаємо, ДТП за участі байкера Сергія Камольцева та доньки депутата Закарпатської обласної ради Василя Ковача Інни сталося позавчора, 19 березня, на перехресті вулиці Тімірязєва та об'їзної дороги міста Ужгород. За словами товаришів покійного, Сергій рухався на мотоциклі по головній дорозі. З другорядної виїхав джип, який не надав перевагу у русі мотоциклу. Оскільки відстань між авто і байком була маленька, водій останнього, щоб уникнути зіткнення, намагався об'їхати джип. Однак під час цього маневру вилетів з мотоциклу, вдарився об джип та впав на землю. Помер миттєво.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не стала покривати доньку "регіонала", через яку загинула на Закарпатті людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути