Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 12:23

На Закарпатті через доньку "регіонала" розбився байкер?
7

Фото: Фото: Zakarpattya.net.ua

Вчора о пів на третю по обіді на об'їзній дорозі Ужгорода сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 34-річний ужгородець Сергій.

Аварія трапилася поблизу мікрорайону "Шахта" на роздоріжжі вулиці Тімірязєва та об'їзної дороги. З боку Мукачева на великій швидкості їхав мотоцикл марки "Kawasaki Ninja". На перехресті міської вулиці та автотраси чоловік впав з мотоцикла. Від отриманих травм загинув на місці.

Друзі байкера, які приїхали на місце пригоди, розповідають, що Сергій дуже добре їздив – за кермом з 18-літнього віку. За їхніми словами, у ДТП винна водій джипу Volkswagen Touareg. Мовляв, джип виїхав з другорядної дороги – зі сторони Ужгородського коньячного заводу. На перехресті авто мало дати дорогу мотоциклу, який рухався по головній. Однак, за словами товаришів загиблого, джип виїхав поперед мотоциклу і зупинився тільки за 100 метрів, коли водій помітила, що сталася ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні помер одесит, якого переїхав джип на ринку

"Жінка, яка вискочила з автомобіля, кричала, що вона є донькою Ковача – директора "Закарпаттяобленерго та депутата обласної ради від Партії Регіонів", - зізнався один із друзів Сергія.

Однак, в обласному управлінні ДАІ цю інформацію не підтверджують.

"Машин по автотрасі їхало багато. Можливо, й проїжджав якийсь джип. Але учасником ДТП він не зафіксований", - повідомила прес-секретар управління ДАІ в Закарпатській області Ганна Трофимчук.

За словами товаришів загиблого, з Києва на Закарпаття виїхала спеціальна бригада "Мотохелп", яка займається юридичною підтримкою байкерів у ДТП.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті через доньку "регіонала" розбився байкер?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути