пʼятниця, 16 березня 2012 16:56

Заступник губернатора Черкащини злетів з траси біля Умані
12

Фото: Фото Ірини Патлатюк

16 березня на Черкащині при в'їзді в місто Умань близько 10.00 ранку автомобіль заступника губернатора Черкащини Едуарда Івакіна злетів з дороги. "Фольцваген-пасат" кілька разів перевернувся та полетів на узбіччя.

Як розповів водій автівки, вони їхали з Черкас в Умань, на повороті під колесо потрапив щебінь з узбіччя.

"Машину понесло, перевернуло два чи три рази, – каже водій. – Я отямився, коли мене виймали з машини".

Авто лежить на даху. Номерні знаки з нього зняті. Через відкриті дверцята видно, що спрацювали подушки безпеки. За менше ніж два метри від того місця, де зупинився на даху "Фольцваген", узбіччя закінчується, і внизу на відстані більше 20 метрів проходить дорога. На ній завжди інтенсивний рух. Водія працівники ДАІ повезли на освідування у міську лікарню. За словами очевидців, Едуард Івакін у ДТП не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі перекинулася маршрутка з пасажирами, 1 людина загинула

36-річний Едуард Івакін керує апаратом облдержадміністрації замість Михайла Пузяка, котрий лишив посаду у зв'язку з виходом на пенсію за інвалідністю, із 17 лютого 2012 року. З літа минулого року киянин Едуард Івакін очолював обласне управління охорони навколишнього природного середовища. Як інформує сайт облдержадміністрації, має 5 ранг держслужбовця. Народився 1975 року в чеській Празі, закінчив Національну академію внутрішніх сил України, де отримав фах юриста. До призначень у черкаську владу півроку працював доцентом кафедри державного управління і менеджменту Національної академії державного управління при президентові України.

Як відомо, такий "Фольцваген Пасат" є на балансі обласної ради. Ним їздив до звільнення заступник губернатора Юрій Тимошенко. Сьогодні Сергій Тулуб з робочим візитом перебуває в Умані.

У ДАІ ситуацію поки не коментують.

Зараз ви читаєте новину «Заступник губернатора Черкащини злетів з траси біля Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути