середа, 28 березня 2012 10:29

Скандальний регіонал Болдирєв знайшов у себе "жучки"

Скандальний регіонал Болдирєв знайшов у себе "жучки"

Народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Болдирєв заявив, що він знайшов у своєму офісі "жучки" для прослуховування. Він також висловив упевненість, що коли у нього не буде влади, його почнуть переслідувати.

Про це політик розповів в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, на яких підставах за менеджерами екс-губернатора Харківської області Арсена Авакова ведеться спостереження шляхом використання жучків для підслуховування.

Болдирєв, зокрема, сказав: "Я теж знаходив у себе жучки. Правда, я не звертався до правоохоронних органів. Тому це така справа. На радіо-ринок поїхав, купив їх і слухай, кого хочеш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міліції підтвердили затримання Арсена Авакова

Разом з тим, регіонал сумнівається, що знайдені в приміщеннях Авакова жучки свідчать про політичне забарвлення справи, порушеної проти колишнього чиновника.

"Ці жучки можуть говорити про що-завгодно. Арсен Аваков - великий бізнесмен. Коли він був губернатором і кришував свій бізнес, то це була одна ситуація. Тепер, коли він втратив владу, то у нього, напевно, є десятки, сотні недоброзичливців, в яких він забирав бізнес, коли був при владі. Коли людина втрачає владу, то крім нової влади його хочуть порвати ті, кого він порвав, коли сам був при владі", - підкреслив Болдирєв.

На його думку, наївно говорити про те, що жучки в офісі опозиціонера поставили за вказівкою влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім тисяч доларів вилучили в екс-губернатора

"Я ні секунди не сумніваюся, що зі мною зроблять те ж, коли у мене не буде влади. Вони це вже продемонстрували в 2005 році, коли Колесников сидів ні за що", - додав Болдирєв.

У той же час, під час спілкування з журналістами регіоналу не сподобався тон дискусії.

"Я у вас 100 доларів не позичав, тому ви зі мною акуратніше розмовляйте! - обурився депутат. - Моральні оцінки вислуховувати від вас я не збираюся. Ви - журналісти, і теж поводьтеся гідно. Ви ставите мені питання, і я відповідаю на них так, як вважаю за потрібне. Ви не слідчі, а я не Аваков".

Зараз ви читаєте новину «Скандальний регіонал Болдирєв знайшов у себе "жучки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути