пʼятниця, 23 березня 2012 13:10

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Єфремов каже, що серед уманських ґвалтівників не було "регіонала"

Єфремов каже, що серед уманських ґвалтівників не було "регіонала"
Олександр Єфремов не хоче піаритись на чужому горі. Фото: partyofregions.org.ua

Партія регіонів зробить все можливе, аби Оксана Макар залишилася живою.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав лідер фракції Олександр Єфремов.

В той же час він зауважив, що піаритися на горі це остання справа.

Говорячи про зґвалтування дівчини в Умані, депутат назвав дурницею інформацію про те, що один із ґвалтівників є членом Партії регіонів.

"За нашою інформацією, один із тих, хто брав у цьому участь, є сином одного із керівників партійної організації "Батьківщина" у Черкасах. Як мені здається, у злочинців не повинно бути ні політичної, ні національної приналежності. Злочинець має відповідати за скоєний злочин. У даному випадку покидьки мають отримати те, що заслуговують. Цим питанням мають займатися правоохоронні органи", - наголосив "регіонал".

У свою чергу "бютівець" Сергій Сас повідомив, що не володіє інформацією щодо того, чи є один із ґвалтівників сином депутата облради від "Батьківщини".

"Я не знаю деталей, але така блискавична реакція керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова не в останню чергу пов'язана із тим, щоб відволікти увагу громадян України від страшного злочину, що стався в Миколаєві. Там вже доведено, що серед фігурантів тієї справи був представник "Молодих Регіонів", - пояснив він.

"Бютівець" пообіцяв, що після з'ясування, чи справді один із з ґвалтівників з Умані має відношення до "Батьківщини", партія буде сприяти їх покаранню.

Нагадаємо, у місті Умань Черкаської області п'ятеро молодиків, погрожуючи 19-річній дівчині фізичною розправою, зґвалтували її.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що серед уманських ґвалтівників не було "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути