Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 11:04

Муженко розпочав декомунізацію в армії

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко підписав наказ про виконання командирами всіх рівнів управління закону "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки".

Про це Муженко повідомив у своєму Facebook.

 

Він також відповів на присвоєння так званих почесних найменувань частинам російської армії.

"Українське військо має власні військово-історичні традиції і дії Росії ніяким чином на нас не впливають. Своїми рішеннями росіяни продовжують свою давню традицію - красти чужу історію та славу. Це маркування території та озвучування претензій на землі інших народів, до яких Росія немає ніякого відношення. Це чіткий сигнал нам і світу, що агресор не збирається зупинятись на Донбасі та Криму. Він також спрямований на мобілізацію проросійських сил на території України. Традиції сучасної російської армії – це дивна суміш російсько-імперських і радянських міфів", - зазначив Муженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони готує Україну до масштабного військового протистояння

Російський президент Володимир Путін підписав укази про присвоєння почесних найменувань низці військових частин ЗС РФ. Вони матимуть назви українських міст: Житомир, Ніжин та Львів.

Зараз ви читаєте новину «Муженко розпочав декомунізацію в армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути