неділя, 02 березня 2014 16:35

Мрії Путіна розіб'ються об ворота Києва - Саакашвілі

Автор: ria.ru
 

Третій президент Грузії Михайло Саакашвілі під час Народного віче на Майдані Незалежності в Києві, назвав те, що відбувається зараз з боку Росії щодо України, "агонією Путіна", повідомляє Цензор НЕТ.

"Це агонія Путіна. Він сміливий там, де всі відступають і бояться. Серед українців таких немає!" - Заявив Михайло Саакашвілі

Так само Саакашвілі підкреслив, що Україна виграла вже першу битву у своїй визвольній боротьбі, коли скинула режим Віктора Януковича.

На думку Саакашвілі, президент РФ Володимир Путін, застосував вже всі можливі методи, щоб посіяти в Україні розбрат і розколоти націю, але українці не піддалися і не піддадуться на це.

"Ви світла нація. Ви стали загрозою для його імперії", - відзначив Саакашвілі, звертаючись до всіх присутніх на Народному віче.

Третій президент Грузії сказав, що Путін "увірвався в будинок українців" і це "його агонія".

"Але мрії Путіна розіб'ються об ворота Києва", - додав Саакашвілі, зазначивши, що Путін завжди маніпулював історією України, але це не могло довго тривати. " На них (РФ.- .Ред) чекає політична та економічна ізоляція...варвар зі своїм режимом, не зможе роз'єднати вас. Путін сміливий там, де всі відступають, де всі бояться, але таких серед вас немає. Не здавайтеся! Україна знаходиться під ударом, але ви - найсміливіший народ в Європі", - сказав екс-президент Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Мрії Путіна розіб'ються об ворота Києва - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути