Ексклюзиви
субота, 26 січня 2008 17:27

Москва незадоволена форсуванням Україною вступу до НАТО

У Москві стурбовані бажанням України прискореними темпами приєднатися до НАТО.

Як повідомляє в суботу сайт МЗС РФ, на зустрічі заступника глави МЗС РФ Григорія Карасіна з послом України в Москві Олегом Дьоміним "з російської сторони була висловлена заклопотаність у зв"язку з заявкою України на приєднання до плану дій для членства в НАТО на квітневому саміті альянсу в Бухаресті".

"Підкреслено, що демонстроване українською владою прагнення до форсованого вступу в цей військово-політичний блок потягне за собою серйозні наслідки для розвитку російсько-українських відносин, негативно відіб"ється на загальній ситуації в сфері безпеки в Європі", - йдеться в повідомленні МЗС.

Як повідомляє МЗС РФ, зустріч відбулася 25 січня. "Обговорювалися питання, пов"язані з підготовкою майбутнього засідання російсько-української міждержавної комісії, очолюваної президентами двох країн - Володимиром Путіним і Віктором Ющенком", - йдеться в повідомленні.

"У цьому контексті була підкреслена важливість очікуваного найближчим часом візиту в Москву секретаря Ради національної безпеки й оборони України Раїси Богатирьової", - відзначається в повідомленні МЗС РФ.

"Із задоволенням був відзначений конструктивний характер російсько-українського діалогу в ході шостого засідання підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту РФ і його перебування на території України", - говориться в повідомленні, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Москва незадоволена форсуванням Україною вступу до НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути