середа, 21 квітня 2010 16:57

Москаль звинуватив у ДТП за участю кортежу Януковича ДАІ та охорону

Москаль звинуватив у ДТП за участю кортежу Януковича ДАІ та охорону

Відповідальність за ДТП за участю кортежу Президента Віктора Януковича лежить на Державній службі охорони і Державтоінспекції.

Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат, опозиційний міністр внутрішніх справ Геннадій Москаль.

Зокрема, Москаль підкреслив: "Я вважаю, що відповідальність за це ДТП лягає на Державну службу охорони як основну і на Державтоінспекцію, яка повинна була забезпечити безпеку".

За словами Москаля, співробітники ДАІ, бачивши, що автомобіль "швидкої допомоги" відстав від кортежу, повинні були знизити швидкість ведучого автомобіля і поставити замикаючий автомобіль, який підганяв би "швидку", котра відставала.

"Реанімобіль у будь-якому випадку там взагалі був не потрібний. Створюється враження, що у нас там їхав хтось зі штучною ниркою або на штучній вентиляції легенів", - підкреслив він, додавши, що це перший випадок за всю його професійну діяльність, коли під колесами кортежу перших осіб держави гинуть люди.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на виїзді з пр. Бажана на Бориспільське шосе сталось ДТП за участю "швидкої допомоги" і "ВАЗ 2110". ЗМІ повідомляють, що автомобіль "швидкої допомоги" їхав в кортежі Президента Януковича. В той же час, в прес-службі Управління ДАІ Києва підтвердили лише те, що, дійсно, сьогодні на виїзді з проспекту Бажана зіткнулися автомобіль "швидкої" "Volkswagen" і "ВАЗ 2110", але офіційної інформації про участь в ДТП авто з кортежу глави держави зараз немає.

В результаті аварії водій автомобіля ВАЗ загинув, дві людини зі "швидкої допомоги" отримали травми, вони затиснуті в автомобілі.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Москаль звинуватив у ДТП за участю кортежу Януковича ДАІ та охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути