середа, 02 лютого 2011 19:26

Москаль зізнався, що у депутатів може бути кілька карток для голосування

Москаль зізнався, що у депутатів може бути кілька карток для голосування

У депутатів може бути кілька карток для голосування.

Про це нардеп Геннадій Москаль розповів в інтерв'ю "Газеті по-київськи".

При цьому депутат підтвердив, що голосував за продовження повноважень парламенту, оскільки, на його думку провести вибори в останній тиждень березня неможливо.

"Я дійсно свідомо голосував за продовження повноважень Ради і в Америці в цей час не був. Я - юрист, а не чистий політик ... Вибори в останній тиждень березня провести було просто неможливо", - пояснив він.

Москаль також зазначив, що у депутатів може бути кілька карток для голосування.

"У мене взагалі чотири картки. Тричі я забував свою картку вдома і в Апараті Верховної Ради мені видавали дублікат. Але якщо в основній картці закладена програма до кінця повноважень депутата, то в картках-дублікатах одноденна програма. Вони в мене зберігаються, як сувеніри" , - зазначив він.

"Зі мною кілька разів траплялися неприємності, коли я реєструвався в парламенті, але потім мене викликали журналісти, я відволікався з якихось інших приводів і вже не повертався в Раду. У цей час хтось за мене хтось голосував. У Раді навіть кажуть: бережи картку як зіницю ока", - додав депутат.

При цьому депутат відзначив, що свій голос відкликати майже нереально.

"Практично нереально. У регламенті не передбачено процедури відкликання голосу, і я думаю, з цього нічого не вийде. У Верховній Раді навіть так жартують іноді - якщо хтось забуває картку, нею голосують за якісь божевільні речі, а потім депутат вдається і кричить, хто голосував? " - Говорить політик.

У той же час депутат прогнозує, що час до виборів 2012 року зіграє не на користь Партії регіонів.

"Запевняю вас, дайте Партії регіонів час до 2012 року і під натиском внутрішніх міжусобиць вона розсиплеться", - пояснив він.

Нагадаємо, що напередодні Верховна Рада продовжила повноваженя собі та президенту. Після цього фракція БЮТ виключила 7 депутатів, які проголосували синхронно з більшістю. Водночас низка депутатів заявили, що не голосували за документ. Зокрема, за словами "нунсівця" Володимира Ар'єва, він в цей час був у США.

Зараз ви читаєте новину «Москаль зізнався, що у депутатів може бути кілька карток для голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути