вівторок, 25 січня 2011 14:47

Москаль каже, що Гриценка посадять

Москаль каже, що Гриценка посадять

Народний депутат із фракції НУ-НС, колишній очільник кримської міліції Геннадій Москаль сподівається, що екс-спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка посадять.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Інакше навіщо б було зараз піднімати це питання?! Взагалі Гриценко вже мав відсидіти та вийти. Але раніше була влада, яка кричала, що бандитам – тюрми. А в цей час їм давали ордени", - зазначив депутат.

"Я свого часу завалив прокуратуру Криму матеріалами щодо безпорядку, який коївся із землею під час спікерства Гриценка. Але ніякої реакції не було. Тодішній прокурор Володимир Бойко не міг знайти складу злочину у діях спікера. Партія регіонів не була там в опозиції, а була при владі. Гриценко тримав всіх у Криму в єжових рукавицях. Прокуратура не хотіла з ним зв'язуватися. А без його дозволу не виділявся ні один шматок землі", - наголосив Москаль.

За словами політика, коли він передавав матеріали щодо махінацій Гриценка у прокуратуру, ця інформація з'являлася в пресі.

"З приводу всього, що я оголошував, Гриценко і його прибічники виходили на місцеві ЗМІ і починали кричати, що це я роблю для того, щоб знизити рейтинг Партії регіонів. Він подавав позови до суду і на мене, і на журналістів, які вірно висвітлювали махінації із землею. Але він у Криму не виграв ні одного суду – все програв. Це говорить про те, що він був неправий", - додав "нунсівець".

Нагадаємо, у понеділок був затриманий колишній спікер кримського парламенту Анатолій Гриценко. Його підозрюють у махінаціях із землею.

Зараз ви читаєте новину «Москаль каже, що Гриценка посадять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути