неділя, 09 вересня 2007 14:28

Мороз: після 20 вересня відбудеться засідання парламенту

Голова Верховної Ради V скликання Олександр Мороз прогнозує, що після 20 вересня у Верховній Раді відбудеться презентація проекту державного бюджету на 2008 рік.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Полтаві.

Мороз відзначив, що наступного тижня засідань парламенту не буде, оскільки, відповідно до Бюджетного кодексу, Кабінет Міністрів України до 15 вересня повинен внести проект бюджету.

"Швидше за все, після 20 числа відбудеться засідання парламенту, де буде презентований проект бюджету на 2008 рік", - сказав він.

Мороз переконаний, що засідання парламенту потрібно проводити, "щоб ніхто не спокусився" скористатися правом розпустити парламент на підставі того, що він не скликає засідання впродовж 30 днів.

Він відзначив, що не можна давати таких підстав для розпуску парламенту, додавши, що у зв"язку з цим зрозуміла "істерія опонентів щодо проведення сесійного засідання ВР 4 вересня", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз: після 20 вересня відбудеться засідання парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути