вівторок, 31 липня 2007 08:16

Мороз переніс сесію Ради на наступний тиждень

Мороз переніс сесію Ради на наступний тиждень
Позачергова сесія Верховної Ради України п"ятого скликання перенесена на 7-10 серпня 2007 року.

Про це йдеться в розпорядженні голови ВР України п"ятого скликання Олександра Мороза від 30 липня 2007р, повідомили  у прес-службі парламенту.

У документі, зокрема, зазначається, що сесія переноситься "з метою забезпечення своєчасного інформування народних депутатів України про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п"ятого скликання".

Керівнику апарату Верховної Ради України Володимиру Зайчуку доручено "забезпечити опублікування в газеті "Голос України" тексту цього розпорядження та розпорядження голови Верховної Ради України від 27 липня 2007 року N1036 "Про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п"ятого скликання", а також відповідне інформування народних депутатів України".

27 липня Мороз на вимогу 179 народних депутатів видав розпорядження про скликання 31 липня позачергової сесії Верховної Ради України п`ятого скликання.

Учора, 30 липня, відбулися консультації лідерів фракцій коаліції з приводу завтрашньої позачергової сесії ВР, після яких заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що фракція Партії регіонів завтра не братиме участь в позачерговій сесії, і вона не відбудеться.

У свою чергу, представники КПУ висловили готовність взяти участь у позачерговій сесії ВР.

Пізніше сьогодні було повідомлено, що керівники фракцій визнали за доцільне перенести засідання позачергової сесії Верховної Ради України V скликання на наступний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Мороз переніс сесію Ради на наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути