понеділок, 12 листопада 2012 11:26

Монтян порадила "Свободі" полікувати від гомосексуалізму "власних членів"

Монтян порадила "Свободі" полікувати від гомосексуалізму "власних членів"
Фото: proosbb.info

"Свобода" у Верховній Раді має намір голосувати за заборону пропаганди гомосексуалізму. Про це заявив кандидат у депутати від "Свободи " Юрій Бублик, який проходить у парламент по 145-му округу від Полтавщини.

"Плював я на реакцію Заходу, - заявив Бублик, - в Україні повинні бути українські традиції, традиційна українська сім'я, в яку не входить гомосексуалізм і інші нетрадиційні для України діла. Якщо людина цим хвора, будь ласка, зі своїми проблемами хай не йде на люди, якщо потрібна медична допомога — треба допомагати."

На це відреагувала адвокатка Тетяна Монтян. Вона балотувалася до парламенту по 212-му столичному округу, програла колишньому голові київської міліції Віталію Яремі. "Оскільки в будь-якому соціумі 10 % становлять гомосексуалісти та бісексуали, пропоную "Свободі" почати лікування з власних членів та їх прихильників", - зауважила пані Монтян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: "Зрозуміло, що ніяких перевиборів не буде"

Вона розповіла Gazeta.ua, що, за її спостереженнями, багато її прихильників голосували на виборах саме за "Свободу". "У мене був абсолютний шок! - каже Монтян. - Я абсолютно не розділяю програму "Свободи" з тим брєдом, який там написаний. Заборона абортів, абсолютно комуністичні гасла. Це при тому, що в політиці вони користуються тими ж принципами, що й їхні ідеологічні супротивники. Рулять Тернополем та іншими місцинами так само бєспрєдєльно, нахабно і дерибанно, як і "риги" в будь-яких інших місцях. Але при цьому ще грають на найниціших почуття електорату — проти "жидів, "москалів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК визнала Рибакова народним депутатом нового парламенту

Монтян із командою збирається балотуватися на виборах до Київради, створює партію "Конгрес прямої дії". "Я розраховую або на притомних людей, здатних зрозуміти мої ідеї, або на людей, які вірять мені просто так. Це люди з високим IQ, які здатні зрозуміти мою концепцію Адже всі проблеми в нашій країні від того, що в нас немає адекватних механізмів прийняття колегіальних рішень і механізмів їх примусового виконання. Оскільки це занадто складно для пересічних людей, то, звичайно, мій електорат — ті, хто здатен це зрозуміти. Ну, і, крім того, люди, які вірять мені на підсвідомому рівні".

Зараз ви читаєте новину «Монтян порадила "Свободі" полікувати від гомосексуалізму "власних членів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути