Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2012 13:15

Молоді опозиціонери заявили, що Янукович багато наобіцяв, бо злякався їх

Молоді опозиціонери заявили, що Янукович багато наобіцяв, бо злякався їх
Лідер молодих "рухівців" Іван Крулько

Активісти партій "Фронт Змін", "Батьківщина", Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та Народного Руху підвели підсумки першого тижня молодіжної кампанії "Вставай".

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, вони провели імпровізовану прес-конференцію перед входом до будівлі Центральної виборчої комісії.

Нагадали, що саме у цьому відомстві, від якого залежить подальші перспективи розвитку країни, відбудеться "освячення фальсифікованих виборів". Також розповіли про свої плани щодо подальших акцій.

"Ми бачимо за всіма соціологічними опитуваннями, що понад 50% населення планує взяти участь у виборах 2012 року. Проте молодь досі залишається пасивною. Тому ми об'єднуємося, щоб активізувати молодь на виборах. Активність молодих людей повинна бути не нижчою ніж 60-70%", - сказав активіст "Фронту змін" Руслан Синєгуб.

За словами Катерини Одарченко, яка представляє "Батьківщину молоду", активісти не закликатимуть голосувати за певного кандидата, а об'єднуватимуть молодь для відстоюваня своїх прав.

"Якщо провладна партія переможе на парламентських виборах шляхом фальсифікацій, нам залишиться або прогнутися під владою, або мігрувати. Ні те, ні інше нам не підходить", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" знають, де можна знайти гроші на ініціативи Януковича

Лідер молодіжної "Свободи" Олександр Аронець наголосив, що молодь завжди була найбільш активною частиною суспільства, яка робила всі революції.

"Ми хочемо показати сьогоднішній молоді, що на вулиці мають вийти ровесники незалежної України, покоління 2012 року. Перемога опозиції - це ще не перемога, але запорука, що ми переможемо на президентських виборах. Якщо вийде 5 тисяч , вони не злякаються, але якщо вийдуть мільйони, то вони навіть не встигнуть доїхати до Борисполя, щоб вилетіти з країни на своїх приватних літаках", - наголосив він.

Аронець підкреслив, що таким чином молодь проведе природну люстрацію в українському парламенті, "коли замість вже набридлих політиків, прийдуть нові обличчя".

Лідер молодих "рухівців" Іван Крулько підсумував, що на сьогодні акція "Покажи Януковичу червону картку" відбулася у двох десятках міст від Єнакієва до Дрогобича й надалі буде проходити у містах-десятитисячниках - із 13 березня розпочнеться друга хвиля акцій.

"Реакція влади на наші акції була нервовою. На засіданні Кабінету міністрів Янукович зробив усім сюрприз - оголосив про програму доступного житла для молоді. Це, безумовно, було наслідком нашої компанії, яку ми провели біля стін Адміністрації президента. Але я переконаний, що доступного житла для широкого загалу молоді не буде", - наголосив Крулько.

Зараз ви читаєте новину «Молоді опозиціонери заявили, що Янукович багато наобіцяв, бо злякався їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути