субота, 22 травня 2010 14:48

Могильову перелічили гріхи, які тягнуть на його звільнення

Могильову перелічили гріхи, які тягнуть на його звільнення

Фракція НУ-НС виступила з ініціативою звільнення Анатолія Могильова з посади міністра внутрішніх справ через його резонансні заяви і погляди.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив один з авторів проекту постанови "нунсівець" В'ячеслав Коваль.

"Людина його поглядів і його освіченості не має займати посаду, яка досить відповідальна в державі. Він керує збройним загоном більшим за українську армію. Якщо Сталін у нього герой і правильно вчинив з кримськими татарами, Чорновіл і Янукович мають однакове дисидентське минуле, опозицію треба вивести на якесь поле для мітингів, то я вважаю, що він неадекватно оцінює демократію.

І взагалі не розуміє що це таке. Тому ми були змушенні подати законопроект про звільнення міністра внутрішніх справ", - пояснив народний депутат.

На думку Коваля, "те, що Могильов встиг наговорити, він може зробити в будь-який момент".

"Наприклад, під час візиту Медведєва було організоване й інспіроване рішення Печерського суду про заборону різних мітингів і демонстрацій. Такого у державі ще не було навіть з часів Леоніда Кучми", - зазначив політик.

Коваль не зміг прогнозувати результати голосування за звільнення Могильова, проте переконаний, що опозиція підтримає таке рішення.

"Меншість підтримає. Звісно, що цього недостатньо для його відставки, але ми повинні реагувати. Опозиція повинна реагувати на події. Не знаю, яке буде голосування і з якою кількістю. Мені важко прогнозувати. Можливо, і у фракції Партії регіонів є люди, які нормально і правильно розуміють ситуацію. Побачимо, коли подання буде внесено до зали засідань", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Могильову перелічили гріхи, які тягнуть на його звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути