пʼятниця, 27 січня 2012 20:00

Могильов наказав здавати кримську землю на 50 років

Могильов наказав здавати кримську землю на 50 років

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов розпорядився укладати довгострокові договори оренди земельних ділянок під розміщення приватної нерухомості на півострові.

Про це він заявив в ході наради з питань поліпшення роботи у сфері видачі та погодження документів на землю на території Криму, повідомляє ТСН.

"Доручаю всім головам районних державних адміністрацій і мерам міст, щоб договору оренди, якщо є об'єкт, укладати на 50 років", - заявив Могильов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму закликають розшукувати президента

Встановлену орендну ставку місцеві ради автономії будуть змінювати з урахуванням інфляції протягом певної кількості років.

Могильов також сказав, що укладення довгострокових договорів (зараз договори оренди укладаються строком на два-три роки) позбавить приватних підприємців тривалого отримання різних дозвільних документів, а також дозволить знизити корупцію в місцевих органах влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму "регіонал" погорів на хабарі

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Криму Олександра Кужель має намір оскаржити в адмінсуді постанову ВР Криму про виділення 9 тисяч гектарів землі в Алуштинському мисливському господарстві фірмі, "прописаній" в Межигір'ї.

Зараз ви читаєте новину «Могильов наказав здавати кримську землю на 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути