Ексклюзиви
середа, 06 червня 2012 14:36

Могильов, Коломойський та Костусєв очолили "ворогів преси" в Україні

Могильов, Коломойський та Костусєв очолили "ворогів преси" в Україні
Анатолій Могильов очолив антирейтинг "Вороги преси в Україні". Фото: obozrevatel.com

Кримський прем'єр, екс-глава Міністерства внутрішніх справ Анатолій Могильов очолив антирейтинг "Вороги преси в Україні" Незалежної медіа-профспілки України та Інституту масової інформації.

Як повідомляє видання "Телекритика", на другому місці рейтингу, оприлюдненому в середу, в День журналіста - бізнесмен Ігор Коломойський, на третьому - міський голова Одеси Олексій Костусєв.

Всього в антирейтингу 10 осіб: зокрема, народний депутат Юрій Іванющенко (фракція Партії регіонів), міський голова Харкова Геннадій Кернес, старший слідчий прокуратури Донецької області Сергій Будник, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк, екс-гендиректор Черкаської обласної державної телерадіокомпанії "Рось" Юрій Уздемір, народний депутат Інна Богословська (фракція Партії регіонів), гендиректор Національної телерадіокомпанії України Єгор Бенкендорф.

Як відзначає видання, дослідження було проведено із залученням провідних медіаекспертів та журналістів на основі моніторингу порушення прав журналістів.

Рейтинг складено за підсумками 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Могильов, Коломойський та Костусєв очолили "ворогів преси" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути