вівторок, 05 жовтня 2010 12:05

Могильов іронічно пожартував про Луценка

Могильов іронічно пожартував про Луценка
До Верховної Ради викликали міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Під час звіту він розповів про укладання угоди зі створення європейського поліцейського офісу, а після того відповів на запитання депутатів.

Зокрема, "регіонал" Григорій Смітюх запитав, чи буде після укладання угоди краще налагоджена робота з обміну інформацією між європейськими та українськими силовиками.

"Бо під час відомого усім конфлікту з колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком у Франкфурті нам відмовляли у деяких інформаційних запитах", - зауважив нардеп.

На це Могильов розповів історію своєї поїздки до Франкфурта.

"Коли я був там, то за мною ходили троє поліцейських у формі і ще п'ятеро у цивільному. До екс-міністра внутрішніх справ у парламенті особливе ставлення", - зауважив він.

Нагадаємо, 6 травня 2009 року німецьке видання Bild опублікувало інформацію про те, що в аеропорту Франкфурта поліція затримала Юрія Луценка у стані алкогольного сп'яніння. Поліція Франкфурта офіційно підтвердила, що застосувала силу проти міністра внутрішніх справ України. Водночас тодішнє МВС України спростувало інформацію ЗМІ про те, що Луценка затримали у нетверезому стані.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Могильов іронічно пожартував про Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути