неділя, 26 вересня 2010 17:11

Луценко домовився з Тимошенко

Луценко домовився з Тимошенко
Кандидати від "Народної самооборони" на місцевих виборах будуть йти за списками партії "Батьківщина". Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

"Ми домовилися з Юлією Тимошенко про те, що в кожній області керівники "Народної самооборони", які бажають бути депутатами, будуть включені в списки "Батьківщини. Побачимо, чи буде ця обіцянка реальністю", - сказав Юрій Луценко.

"Партія "Батьківщина" вже давно відома і популярна у нашій державі, - по телефону кореспонденту Gazeta.ua прокоментував нардеп-"бютівець" Степан Курпіль. Тому немає нічого дивного у тому, що кандидати від "Народної Самооборони" йдуть за нашими списками. Так у них більше шансів потрапити до органів місцевого самоврядування".

"Звичайно, після цього депутатів від БЮТу у органах місцевого самоврядування стане менше. Ми не боїмося цього. Якщо до влади прийдуть достойні люди, це буде тільки на користь нашій державі", - додав він.

Нагадаємо, політолог Михайло Басараб висловив думку, що Луценко не врятує Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко домовився з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути