середа, 29 травня 2013 13:25

Митний союз не принесе Україні дивідендів - Кличко

Митний союз не принесе Україні дивідендів - Кличко
Фото: unn.com.ua

Лідер партії  "УДАР" Віталій Кличко переконаний, що приєднання України до Митного Союзу не принесе дивідендів нашій країні.

Про це він заявив в інтерв'ю російському виданню "Известия", повідомляє прес-служба політичної партії.

Кличко переконаний, що розвиток відносин з Росією можливий на основі нинішньої договірної бази. За його словами, значний резерв для розвитку містить договір про вільну економічну зону. "Митний союз не приносить Україні додаткових дивідендів як у середньостроковій, так тим більше в довгостроковій перспективі", - сказав лідер "УДАРУ".

Кличко наголосив, що "УДАР"  давно і послідовно виступає за європейську інтеграцію України.  "Для нас - це не тільки нові економічні можливості стати частиною найбільшого економічного простору в світі. Для нас це, в першу чергу, європейські цінності та стандарти, можливість швидко модернізувати країну, подолати корупцію, створити справедливу судову систему. Найбільш повно реалізувати програму реформ в Україні можливо в контексті європейської інтеграції", - додав політик.

Лідер "УДАРу" зауважив, що головна причина підписувати Договір про Асоціацію з ЄС - це те, що такий договір містить конкретний план змін, який повністю відповідає завданням реформування України.

Кличко переконаний, що інтеграція України в ЄС буде корисною і для Росії. "З наших відносин зникне політика, на якій сьогодні багато спекулюють, - наголосив він. - Ці відносини повинні будуватися на основі добросусідства, поваги і взаємної економічної вигоди", - підкреслив лідер "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Митний союз не принесе Україні дивідендів - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути