Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 16:29

Міт Ромні проголосував за себе на президентських виборах у США
5

Фото: Фото: Reuters

Кандидат у президенти від Республіканської партії Мітт Ромні і його дружина Енн Ромні проголосували у вівторок вранці на виборчій дільниці недалеко від будинку в місті Бельмонт (штат Массачусетс), повідомили в штабі республіканця.

"Я думаю, ви знаєте, за кого я віддав свій голос", - відповів Ромні на запитання журналістів про те, за кого він проголосував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Перрі вдягла обтягуючу сукню заради Барака Обами

У вівторок в США проходять президентські вибори. Опитування показують однакові рейтинги двох кандидатів: республіканця Мітта Ромні і демократа Барака Обами. Результат цих виборів фактично вирішать результати голосування в семи ключових штатах, які ще "вагаються" - Колорадо, Флориді, Айові, Нью-Гемпширі, Вісконсині, Огайо і Віргінії. Для республіканця Ромні перемога в Огайо є практичних єдиною можливістю зайняти крісло в Білому домі: жоден республіканець не ставав президентом без перемоги в цьому штаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в США обиратимуть 45-го президента

Чинний президент і його дружина Мішель проголосували достроково. Обама 25 жовтня прилітав в Іллінойс, де прийшов для заповнення бюлетеня на виборчу дільницю в громадському центрі імені Мартіна Лютера Кінга. Мішель проголосувала за чоловіка 15 жовтня, але не особисто з'явившись на виборчу дільницю, а відправивши бюлетень поштою. Барак і Мішель Обама неодноразово закликали американців користуватися можливістю голосувати достроково і особисто подали їм приклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд США поділяє оцінку ОБСЄ щодо виборів в Україні

День виборів президент має намір провести за грою в баскетбол, а ввечері почати стежити за підрахунком голосів у штабі в Чикаго. Ромні також буде спостерігати за підрахунком в своєму штабі у Бостоні.

Зараз ви читаєте новину «Міт Ромні проголосував за себе на президентських виборах у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути