вівторок, 06 листопада 2012 09:51

Кеті Перрі вдягла обтягуючу сукню заради Барака Обами
5

Мітинг на підтримку Барака Обами почався з сюрпризу. У центрі Мілуокі, штат Вісконсін, поп-діва Кеті Перрі роздяглася за свого кандидата.

Звільнитися від одягу співачці допомогли два молодих чоловіка, а під сукнею у зірки виявилася ще одна - синя і обтягуюча. Провокаційне міні прихильниці Обами прикрашав напис "Вперед!" - це гасло виборчої кампанії Обами і за сумісництвом - девіз штату Вісконсін.

Співачка закликала присутніх голосувало 6 листопада за Барака Обаму і піснею привітала свого кандидата. Кеті Перрі - яра прихильниця Обами. Вона агітувала за нього і під час минулої президентської кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в США обиратимуть 45-го президента

В кінці жовтня 28-річна співачка шокувала публіку, з'явившись у сукні-бюлетені, де відмітка "так" стояла навпроти прізвищ Барака Обами і Джозефа Байдена. Крім того, не так давно співачка прикрасила нігті портретом кандидата в президенти від демократів.

Нагадаємо, вибори в президенти США пройдуть в листопаді 2012 року. Конкурентом чинного глави держави Барака Обами буде кандидат від Республіканської партії Мітт Ромні. Його кандидатом у віце-президенти став 42-річний конгресмен від штату Вісконсін Пол Райан.

Барак Обама, як і в 2008 році, йде на вибори разом з нинішнім віце-президентом Джозефом Байденом. За Конституцією США, віце-президент стає главою держави в разі смерті або недієздатності президента.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі вдягла обтягуючу сукню заради Барака Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути