вівторок, 16 жовтня 2012 01:24

Мішель Обама достроково проголосувала на президентських виборах

Мішель Обама достроково проголосувала на президентських виборах
Фото з твиттера Мішель Обами

Дружина президента США Мішель Обама достроково проголосувала 15 жовтня на президентських виборах. Про це вона повідомила у своєму твіттері.

"Я тільки-но опустила в поштову скриньку свій бюлетень - не могла дочекатися дня виборів! Люблю тебе!" - Написала перша леді в своєму мікроблозі, звертаючись до Барака Обами.

Пізніше, виступаючи на мітингу в Агайо, Мішель Обама заявила, що проголосувала за свого чоловіка. "Зараз мій бюлетень уже на шляху в Іллінойс, мій рідний штат", - цитує її слова Associated Press, - "Вибачте, якщо я сьогодні трохи схвильована. Для мене це був день виборів".

Президент США 15 жовтня Барак Обама повідомив у своєму твіттері, що також планує проголосувати достроково, 25 жовтня, і закликав американців послідувати його прикладу.

Дострокове голосування почалося в США 27 вересня. У 34 з 50 штатів виборці можуть особисто проголосувати, прийшовши на дільницю, в 28 штатах дозволяється також відправити бюлетень для заочного голосування поштою.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада 2012 року. На них чинному президенту Бараку Обамі, який балотується на другий термін, буде протистояти кандидат від республіканців Мітт Ромні.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама достроково проголосувала на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути