пʼятниця, 04 травня 2012 10:55

Мисливський будинок Януковича: сама лише стеля коштує 5 мільйонів
24

Якщо за резиденцією "Межигір'я" закріпився статус корупційної штаб-квартири України, то володіння Віктора Януковича у мисливському господарстві Сухолуччя можна назвати їхньою філією, пише Українська правда.

Тільки, на відміну від 140 гектарів "Межигір'я", у Сухолуччі в Януковича - мисливське господарство площею 30 тисяч гектарів, йдеться у розслідуванні видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада змінила бюджет для Януковича

Воно оточене з усіх боків "протитанковим ровом", а в'їзд на територію охороняють підконтрольні Януковичу приватні та державні силові підрозділи. На декілька хуторів, розташованих усередині господарства, можна потрапити лише за спецперепустками.

Фактично ж Сухолуччя, як і "Межигір'я", перейшло під контроль Януковича в тому ж таки 2007 році, коли він був прем'єр-міністром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович уміє змушувати людей працювати" - Піховшек

При цьому в приватному володінні його підставної фірми "Дом лесника" знаходиться лише 17,5 гектарів лісництва. Решта - власність держави, але реально вона знаходиться під контролем Януковича, тому що ніхто сторонній на ці 30 тисяч гектарів потрапити не може.

Особливої уваги заслуговує стеля. Коли півроку тому тесляр давав інтерв'ю Українській правді, він розповів, що одна лише стеля всередині "мисливського будинку Януковича" була оцінена в 5 мільйонів гривень - щоправда, за його словами, виконано вона була неякісно, а деякі елементи почали псуватися.

Зараз ви читаєте новину «Мисливський будинок Януковича: сама лише стеля коштує 5 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути