Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 13:21

Міщенко нагадав, що для відставки міністра необхідна воля президента

Міщенко нагадав, що для відставки міністра необхідна воля президента
Сергій Міщенко. Фото: tsn.ua

Позафракційний депутат Сергій Міщенко сумнівається, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко піде у відставку. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у парламенті. Міщенко нагадав, що для відставки міністра має бути воля президента.

"Якщо він скаже, то міністр піде у відставку, якщо ні - не піде. Від самого міністра нічого не залежить. Захарченко може подати рапорт, але чи буде він сприйнятий - це питання. Звичайно це було б красиво на його місці подати рапорт, а президент уже нехай вирішує його долю", - зазначив депутат. Політик прогнозує, що через ситуацію у Миколаївській області відбудуться відставки правоохоронців на місцевому рівні.

Він пояснив, що через згвалтування та побиття міліціонерами дівчини відбувся бунт, тому що для людей така ситуація близька. "Це ж село. Там один одному кум, брат, сват, сусід чи друг. Це стосується близької людини, тому в таких ситуаціях люди показують своє ставлення. Тим більше, що зараз ми доходимо до того рівня, коли люди готові самостійно захищати себе та твоїх близьких", - додав нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «Міщенко нагадав, що для відставки міністра необхідна воля президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути