субота, 17 жовтня 2009 10:15

Місце в Київраді коштує $5 млн - Черновецький

Місце в Київраді коштує $5 млн - Черновецький

Мер Києва Леонід Черновецький заявив, що місце у Київраді коштує $5 мільйонів.

Про це він сказав у ефірі "Шустер Live".

Київський мер відзначив, що йому відомо, що майже у всіх фракціях, крім його, купувалися місця у міськраду. Він додав, що йому відома ціна одного місця в Київраді – 5 млн доларів.

Черновецький відкинув звинувачення опозиційного блоку Віталія Кличка в тому, що мер змінив порядок денний засідання Київради з метою провести деребан землі.

Віталій Кличко повідомив, що у порядку денному сесії Київради 13 жовтня також ставилося питання про виплату Черновецькому доплати за вислугу років.

Сам Черновецький повідомив, що з того моменту, як він очолив КМДА, він отримає заробітну платню розміром 1 грн.

"Я отримаю 1 гривню з того моменту, як я прийшов на роботу. І більше цього я ніколи не отримував", - сказав мер, додавши, що він є одним з найбагатших людей України.

У вівторок, 13 жовтня, Блок Кличка і сам Кличко фізично блокували трибуну Київради з метою з вимогою не проводити пленарне засідання.

Черновецький заявив, що депутати від блоку Кличка билися, лаялися матом, а сам Кличко нібито "зачепив одного з його людей". "Це чиста уголовщина", - додав мер.

Як повідомлялося, Кличко вважає, що більшістьу Київраді, яка підтримує мера, мала намір на сесіях 13 і 14 жовтня провести масштабні відводи земельних ділянок, щоб встигнути до 15 жовтня оформити відводи без проведення аукціонів, і тому блок закликав інші фракції Київради не реєструватися для участі в цих сесіях.

Заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Олесь Довгий вважав законним проведення сесії Київради 13 і 14 жовтня.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Місце в Київраді коштує $5 млн - Черновецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути