вівторок, 12 березня 2013 12:01

Мірошниченко: "Усі тільки й чекають, що я знову поїду і звалю пам'ятник Леніну"

Мірошниченко: "Усі тільки й чекають, що я знову поїду і звалю пам'ятник Леніну"
За словами "свободівця", вони добиватимуться покарання комуністів у законному порядку. Фото: censor.net.ua

Народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко каже, що не може постійно вартувати біля знесених пам'ятників Леніну, аби їх не встановили знову. Тому він добиватиметься покарання комуністів у законному порядку.

Так нардеп прокоментував Gazeta.ua інформацію про повторне встановлення пам'ятника радянському вождю в Охтирці.

"Пам'ятник Леніну в Охтирці не відновили, а незаконно встановили, - говорить він. - Міліція зараз із цим розбирається. Порушено кримінальне провадження з приводу незаконного встановлення монумента".

За словами депутата, українці повинні не чекати, доки він звалить черговий пам'ятник, а робити це самотужки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Охтирці відновили пам'ятник Леніну

"Не розумію, чому українці всі такі покірні. Що, всі тільки й чекають, що Мірошниченко поїде і звалить пам'ятник? А чому люди не можуть поїхати і самі звалити його. Доти, поки в нашій країні на 22-му році незалежності будуть встановлювати пам'ятники катам і тоталітарним лідерам, ми не можемо називати себе українцями", - заявив "свободівець".

Він розповів, що міліція каже, мовляв, нічого не бачила.

"Я ж не буду біля кожного місця, де знесено пам'ятник Леніну і де ще не знесено, стояти і нести варту. Доки українці миритимуться з такою наругою, у нашій країні нічого не буде. Звичайно, що руки ніхто опускатиме. Але не буде сенсації, що Мірошниченко поїде і кожен пам'ятник Леніну буде по новій валити. Крім усього іншого, я ще й законотворчістю займаюся", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині мстяться за зруйнованого Леніна

"Ми будемо їх карати у законному порядку. І комуняк ми заборонимо. Вони будуть замість Ленінів стояти отам, як примари, щоб із них люди знущалися і сміялися, тому що це - ганьба!", - наголосив Мірошниченко.

На запитання, чи не пов'язує він акти вандалізму проти пам'ятників Бандери і Шухевича на Львівщині з помстою комуністів за знесення Леніна в Охтирці, нардеп заявив: "Це роблять виродки, які ненавидять Українську Державу. І вони будуть рано чи пізно покарані, засуджені українським народом і українським судом. Тоді, коли цей суд буде дійсно українським, а не представлятиме окупаційну адміністрацію Кремля на чолі з Януковичем".

Нагадаємо, сьогодні вранці в Охтирці, що на Сумщині, комуністи знову встановили пам'ятник радянському вождю Володимиру Леніну на місці зруйнованого "свободівцями" монументу.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко: "Усі тільки й чекають, що я знову поїду і звалю пам'ятник Леніну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути