вівторок, 08 листопада 2022 14:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Міноборони України висміяло російську маячню про комарів

У Міністерстві оборони України висміяли Російську Федерацію за черговий фейк про "комарів, заражених небезпечними вірусами".

Фейк озвучував постійний представник Росії в ООН Василь Небензя. Допис у Twitter опублікував міністр оборони України Олексій Резніков.

"В Україні оголошено часткову мобілізацію, в рамках якої планується призвати близько 300 тисяч комарів. Проєкт має робочу назву "Москіти проти московитів", – написав Резніков.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі наростає гризня. Росія скочується у феодалізм

28 жовтня Небензя заявив, що окупанти знайшли в Україні "три безпілотники з місткостями по 30 літрів, які можуть використовуватися для розпилення біоагентів".

Також заявив, що у Сполучених Штатів Америки нібито є запатентований "дрон для перенесення заражених небезпечним вірусом комарів" і "безпілотник транспортує комарів".

Тоді представник Албанії обурився брехні росіянина. "Я ставлю питання: що, Раді безпеки більше нема чим зайнятися?", – запитав Феріт Ходжа.

Міноборони України не вперше висміює Росію. У червні Резніков розповів про іронічний тост, який знають усі колеги з клубу "Рамштайн".

У вересні міністр оборони висміяв мобілізацію, яку проводять в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони України висміяло російську маячню про комарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути