неділя, 30 жовтня 2022 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін посинів, Небензю покусали гігантські комарі – меми тижня
25

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми тижня.

Постійний представник країни-агресорки Російської Федерації в Організації Об'єднаних Націй Василь Небензя видав чергову порцію маячні. Заявив, що окупанти знайшли в Україні "три безпілотники з місткостями по 30 літрів, які можуть використовуватися для розпилення біоагентів".

Потім заявив, що у Сполучених Штатів Америки нібито є запатентований "дрон для перенесення заражених небезпечним вірусом комарів" і "безпілотник транспортує комарів".

Також маячню цього тижня наговорив президент РФ Володимир Путін. Заявив, що Росія нібито пропонувала Заходу вибудовувати "систему колективної безпеки" і Захід "відкинув" пропозиції. Виступ Путіна супроводжувався кашлем.

Російські окупанти вкрали у Херсоні бюст російського полководця Олександра Суворова і пам'ятник адміралу російського флоту Федору Ушакову.

РПЦ хрестить окупантів у пакетах для трупів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згоріли склади, переправа і не тільки: ЗСУ ударно відпрацювали по окупантах

За 247 днів Збройні сили України знищили 69 700 російських окупантів, 1401 їхній безпілотник, 5378 броньованих машин, 2640 танків, 251 гелікоптер і 272 літаки

Генштаб ЗСУ повідомляє про дезертирство росіян і здачу у полон Силам оборони України.

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України. Передадуть, зокрема боєприпаси для систем HIMARS і високоточні снаряди до артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Путін посинів, Небензю покусали гігантські комарі – меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути