Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2015 15:50

Міністр оборони Греції назвав уряд України "фашистами"

Міністр оборони Греції назвав уряд України "фашистами"

Міністр оборони Греції Панос Камменос заявив, що грецьке населення Криму зазнало нападів з боку "фашистського уряду України".

Про це він сказав в інтерв'ю Газете.ru, відповідаючи на запитання журналіста, чи зацікавлена Греція в якнайшвидшому врегулюванні питання щодо етнічних греків, які проживають в Україні, - пише "ТСН"

"Так, справді, грецьке населення Криму піддалося нападкам з боку фашистського уряду України, і захистом для грецьких сімей там стала присутність російських сил", - сказав Камменос.

Зазначимо, що журналіст російського видання поцікавився у міністра, чи не занадто жорсткий термін він вжив стосовно українського уряду. На що Камменос відповів двояко.

"У грецького населення в Криму завжди були тісні зв'язки з місцевим російськомовним населенням. Я вчора обговорював це питання з патріархом Кирилом - у нас спільна Церква, ми віримо в одні й ті ж цінності, і просто неможливо було не захистити греків від фашистського уряду України", - сказав міністр.

Нагадаємо, раніше новий прем'єр Греції називав Україну "неонацистською" і спілкувався з ідеологом "Новоросії". Він також закликав Євросоюз не визнавати українську владу.

Зазначимо, що новий прем'єр Ципрас належать до Коаліції радикальних лівих (СИРІЦА), яка перемогла на останніх парламентських виборах у Греції. Відомо також, що СИРІЦА виступає проти політики санкції щодо Росії.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Греції назвав уряд України "фашистами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути